Kabaci kecupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg kabaca,neparaugusa
  • Ella
  • Sals
  • 1 litrs asais kecups

Pagatavošana

60 min.
  1. kabaci nomazga,noslauka,nogriez galinus,sagriez ripas ,apcep ella,cepot parkaisa nedaudz sali,liek katla, labak aluminija,
  2. kad kabaci sacepti,uzlej visu pudeli kecupa,uzzsilda,kadas 15.min.
  3. tad karstus pilda puslitra burcinas,aizvako ,atdzese, un liek pagraba.
  4. prieks berniem nem saldo jeb klasisko kecupu.lai labi garso.

Komentāri

anita veska 2010. gada 10. jūlijs 15:46
nē ,jo jāmaisa labāk ar koka karoti,var jau ar citu katlu,bet tie jaunie spīdigie rauj klāt,
Mirdza Vēvere 2009. gada 12. oktobris 06:56
Laba lieta, vienīgi nesaprotu, kāpēv vajadzīgs alumīnija katls, jo tie bav pārāk veselīgi?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi