Sālītas sēnes

4 1
Sālītas sēnes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg sēņu
  • 30 g sāls
  • 5 melnie pipari
  • 5 smaržīgie pipari
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 2 lauru lapas
  • Dilles (ar kātiem)
  • Upeņu lapas

Pagatavošana

60 min.
  1. Notīrītas sēnes novāra sālsūdenī (ik pa laikam nosmeļ putas), notecina uz sieta un atdzesē.
  2. Sēnes liek traukā (māla vai stikla), apkaisot kārtām ar sāli. Garšai un aromātam pievieno garšvielas un garšaugus.
  3. Trauku nosedz ar vairākās kārtās salocītu marli, noslogo un liek vēsumā.

    Lai labi garšo!
    Trauku nosedz ar vairākās kārtās salocītu marli, noslogo un...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Maija 2012. gada 15. jūlijs 12:49
Man jau ir gandrīz 10 gadus liela pieredze, un cik esmu sālījusi, katru gadu lieku arī 10 l māla traukā un noslogoju un viss ir ok ;)
Inese 2010. gada 29. septembris 14:39
Sālīt senes nedrikst māla traukā..........

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi