Savvaljas lasha kremzupa

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 lasha filejas (plaukstas lieluma)
  • 4 videja lieluma kartupeli
  • 2 glazes piena
  • 4 tejk. sviesta
  • Philadelphia siers
  • Garshvielas:pipari,sals,vegeta

Pagatavošana

25 min.
  1. Pirma lieta ir sagatvot lasi. Uz pannas izkauset 2 tejk sviesta un uz lenas uguns apcepinat lasi sadalitu mazos gabalinjos un apkaisitu pamatigi ar garshvielam, bet ne apbruninat,kad lasis jau "nogatavojies" uzlikt uz mazakas uguntinjas un pievienot vel 2 tejk sviesta, uzlikt vaku. Kartupelus nomizot un sagriezt ripas un varit salsudeni. Kad kartupeli miksti,nokasham un katlinja ielejam pienu un pievienojam apmeram 4 tejk (ar kaudzi) philadelphia siera un maisam lizd viss ir izskidis. Kad masa ir viendabiga pievienojam garshvielas izsauteto lasi un samaisam. Pievienojam sali un piparus pec izjutas. Viegls un atrs ediens,kas silti piepildis ne tikai vederu,bet sirdi! Lai labi garsho :]

Komentāri

Ruta 2010. gada 9. aprīlis 14:47
Paldies! Tiesam atri un garsigi! Philadelphia siera vieta es liku musu pasu kauseto sieru. Ari labi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas