Sākums > Receptes > Zupas

Asā tomātu zupa

2009. gada 28. jūnijs
Foto: Gunta
Pagatavošana
50 min
1. Novāra rīsus sālītā ūdenī
2. Vistas fileju apcep no abām pusēm, apkaisa ar sāli, pipariem, noliek siltā vietā
3. Puravu, burkānus un seleriju sagriež, sīpolu un čilli piparu sasmalcina.
4. Uz pannas apcep sīpolu, pievieno puravu, burkānus, seleriju un čilli, sautē 4 min.
5. Konservētos tomātus sasmalcina, liek katlā, lej klāt buljonu un pievieno dārzeņus, vāra 10 min. pieliek sāli,piparus pēc garšas.
6. Vistas fileju sagriež strēmelēs un kopā ar rīsiem liek zupā.
7. Pasniedzot rotā ar zaļumiem.
Uz augšu