Picas fundaments

3 1

Sastāvdaļas

  • 20 g rauga
  • 300 g miltu
  • 2 ēd.k. olīveļas
  • Sāls
  • Sviests pannas ieziešanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Raugu izšķīdināt 125 ml ūdenī (siltā). Samaisīt kopā ar miltiem, sāli un eļļu. Mīkla nedrīkst lipt pie trauka malām, ja tomēr tā notiek, tad jāpievieno vēl milti. Mīklu apkaisa ar miltiem, uzliek dvieli un atstāj rūgt uz pusstundu. Tad apmaisa un atstāj rūgt vēl uz 20 min . Kad mīkla uzrūgusi to izrullē un liek ietaukotā veidnē, uz tās vēlamo pildījumu un krāsnī iekšā. No šī daudzuma mīklas sanāk vienai plātsmaizes lieluma pannai vai 2 apaļām picas veidnēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize