Buberts pufigais

2009. gada 1. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Liek pienu uz lenas uguns vaariities. Pa to laiku atdala olaam dzeltenumu no baltuma. Dzeltenumam pievieno 1 ed.karoti cukura un puto kameer tas ir blaavi dzeltens. Tad pienam, kas vaaraas pievieno atlikusho cukuru un turpina leeni vaariit. un atseviskjaa traukaa saputo olbaltumu ar skjipsninju saals, kameer masa ir svammiiga un bez skjidruma. Leeni maisot pienu, pieber manu un leeni turpina maisiit, kameer piens saak mazliet burbuljot un tad pievieno sakulto dzeltenumu, turpina maisiit un kad jau ir gandriiz gatavs, tad pieliek klaat olbaltumu un ar lielo karoti iecilaa, nevis iemaisa. Rodas ljoti shvamiiga masa. Gatavs To visu var ielikt mazos traucinjos. Sanaak apm 7 traucinji:). Atdzesee. Peec tam var eest taa pat vai ar skaabu sulinju...Mana gjimene pieprasa bubertu tagad jau reizi nedeeljaa!!:)))
Uz augšu