Buberts pufigais

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 l piena
  • 1 gl mannas
  • 4 olas
  • 2 gl cukura
  • Skjipsninja saals

Pagatavošana

20 min.
  1. Liek pienu uz lenas uguns vaariities. Pa to laiku atdala olaam dzeltenumu no baltuma. Dzeltenumam pievieno 1 ed.karoti cukura un puto kameer tas ir blaavi dzeltens. Tad pienam, kas vaaraas pievieno atlikusho cukuru un turpina leeni vaariit. un atseviskjaa traukaa saputo olbaltumu ar skjipsninju saals, kameer masa ir svammiiga un bez skjidruma. Leeni maisot pienu, pieber manu un leeni turpina maisiit, kameer piens saak mazliet burbuljot un tad pievieno sakulto dzeltenumu, turpina maisiit un kad jau ir gandriiz gatavs, tad pieliek klaat olbaltumu un ar lielo karoti iecilaa, nevis iemaisa. Rodas ljoti shvamiiga masa. Gatavs To visu var ielikt mazos traucinjos. Sanaak apm 7 traucinji:). Atdzesee. Peec tam var eest taa pat vai ar skaabu sulinju...Mana gjimene pieprasa bubertu tagad jau reizi nedeeljaa!!:)))

Komentāri

Zuze 2012. gada 23. aprīlis 17:04
:D Inresanti vai varēja norīt ar paciņu vaniļas cukura!? Tur tak nebij recepte 5-10l piena!
zuzite 2011. gada 11. aprīlis 20:10
Sanāca ļoti gardi! Tikai es njemu 6 olas un cukuru 1 glazi, nevis 2 glazes, ta jau bija salds, un olu dzeltenumiem noteikti vajag pievienot telkaroti vanilas cukuru. Ar dzervenu merciti super!:)
Lauma 2011. gada 21. februāris 11:26
Blatumu kad pievieno- uz plīts vēl sildās piens vai noņemts katliņš nost jau?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti