Cannelloni ar gaļu

3 1

Sastāvdaļas

  • Cannelloni 1pac
  • Maltā gaļa (liellopu) 0.5kg
  • Siers (Holandes) 200gr
  • 0.5 Piens 0,5l
  • Milti 3 ēd.k
  • Eļļa
  • Kečups
  • Garšvielas (malti pipari, sāls, garšviela maltai gaļai, citronpipari, gaļas pikantā)
  • Sīpols, ķiploks, burkāns
  • 2 tomāti
  • Zaļumi (spināti 100gr, baziliks, dilles)
  • Stikla trauks

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz pannas sacep sīpolu, ķiploku un burkānu. katru sastāvdaļu liek pēc paša vēlmes un patikas. Tad pievieno malto gaļu un sagriež klāt tomātus (man miziņa netraucē,bet var noplaucēt) un pievieno garšvielas un kečupu. Sagriež klāt daļu no spinātiem. Lai garša tāda kā pašam vislabāk patīk! Tomātiem jāsacepās tā, ka jūk ārā un principā nav pamanāmi.
  2. Katliņā sāk vārīt pienu, kad karsts - pievieno sagrieztos spinātus, baziliku, dilles un anniņas garšvielas, mazliet sāli.
  3. Stikla trauku ierīvēju ar sviestu vai eļļu, leju smeļamo karoti ar mērci apakšā.
  4. Cannelloni vienu galu aizbāž ar rīvētu sieru un tur, tikmēr ar otru roku pilda iekšā gaļu un otru galu arī nostiprina ar sieru. Liek mērcē stikla traukā.
  5. Ja cannelloni iet otrā kārtā, tad apakšā jābut palietai mērcei. Sanāk gandrīz, ka mērce visu nosedz. Tā ļaus cannelloni kļūt mīkstiem, tāpēc jābūt bagātīgi.
  6. Liek cepeškrāsnī cepties uz 30min.
  7. Izņem ārā pārbaudīt vai makaroni mīksti un pārber ar sieru. Liek izkausēt sieru vai pacept, ja vajadzīgs.
  8. Ņem ārā un pasniedz! Ar karoti var uzmanīgi paņemt katru cannelloni atsevišķi vai ņemt visu kopīgi.
  9. Lai labi garšo!!!!

Komentāri

PagaPaga 2012. gada 2. decembris 15:15
Kur un kad liek tos miltus? Atvainojiet, esmu iesaaceejs un nesaprotu :(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni