Skumbrija ar āboliem un apelsīnu

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 svaigas skumbrijas
  • ½ ābols
  • ½ apelsīns
  • Sāls
  • Pipari
  • Vegeta
  • Ķiploksāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra skumbriju, atdala no asakām, noskalo.
  2. Apkaisa ar garšvielām.
  3. Pārklāj vienu skumbriju ar ābola šķēlītēm, apelsīna šķēlītēm.
  4. Uzliek virsū otru skumbriju un pārklāj vēlreiz ar āboliem un garšvielām.
  5. Trauku ar kārtaino skumbriju liek cepamajā plēvē jeb maisiņā un gatavo 20 min.max temperatūrā (manai krāsniņai max ir 750).
  6. Vēlams, lai trauks, kurā Jūs ievietojat skumbriju ir ar augstām maliņām, jo skumbrija ir ļoti trekna.
  7. Lai Jums arī labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni