Aveņu rulete ar vaniļas krēmu

3 1

Sastāvdaļas

  • Ruletei
  • 2 olas
  • 2 dl cukurs
  • 1 dl kviešu milti
  • ¾ dl kartupeļu ciete
  • 2 tējkar. cepamais pulveris
  • Vaniļas krēmam
  • 1 ola
  • 3 dl piens
  • 2 ēdamkarotes cukurs
  • 2 ēdamkarotes sviests vai margarīns
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu ciete
  • 3 tējkarotes cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Ruletei: saputojiet olas ar cukuru. Samaisiet kviešu miltus ar cepamo pulveri un samīciet mīklu. Izklājiet mīklu plakanā pannā (apm. 30*40cm), kas pārklāta ar sviestpapīru.
  2. Cepiet cepeškrākns vidējā daļā apm. 10 min. 175 grādos.
  3. Uz kūkas uzkaisiet mazliet cukura un apveliet otrādi ar sviestpapīru uz agšu. uzsmērējiet uz papīra aukstu ūdeni un uzmanīgi to noņemiet.
  4. Krēmam: katlā sajauciet visu, izņemot vaniļas cukuru un kuļot uzkarsē uz mazas uguns. Pārtrauciet, kad redzams, ka pirmais burbulis un krēms sabiezējis. padzisušam pievieno vaniļas cukuru.
  5. Krēmu lieto kā pildījumu ruletei, dekorējot ar svaigām avenēm vai citām ogām.

Komentāri

kika 2010. gada 18. novembris 11:25
cik tas ir karotes 3 dl
kreems 2010. gada 12. februāris 16:09
piekriitu eedams ir tikai kreems! :D
anna siipols 2009. gada 3. jūlijs 15:51
bet kreems labs, gards, taisiet tikai kreemu, riju jau 3 dienas

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti