Puķkāpostu biezzupa ar sieru un saldo krējumu

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 puķkāposts
  • 3 palieli kartupeļi
  • 2 vidēji burkāni
  • ½ paprikas
  • 1 paciņa siers ( klasiskais)
  • 200 g paciņa saldais krējums ( 35%)
  • 2 buljona kubiņi (zaļumu)
  • Dilles, pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. ES TAISIJU ŠĀDI !!!
  2. Uzliku ūdeni ar 2 buljona kubiņiem sildīties un pa to laiku nomizoju 3 normālus kartupeļus un sagriezu mazos kubiņos, 2 vidējus burkānus ripiņās, pusi papriku sagriezu kubiņos. Visu liku vārīties katliņā.
  3. Puķlāpostu sašķin rozetēs, un pēc 5 minūtēm kad viss jau vārās pieliek klāt katliņā.
  4. Kad puķkāposts pavārījies un nav galīgi mīksts izņem pusi no ieliktā daudzuma, lai ieliktu zupā beigās.
  5. Kad visi dārzeņi jau katliņā mīksti, noceļ katliņu no uguns un sablenderē. Pievieno saldo krējumu, un kausēto sieru, visu samaisa. Pievieno dilles un ieber izņemtos puķkāpostus. Nedaudz uzkarsē.
  6. Labu apetīti.. !!!!

Komentāri

Liene 2009. gada 7. oktobris 17:05
Tiešām garda, tikai es vārot dārzeņus pievienoju arī pavisam nedaudz sīpolus, ķiplokus, aisberga salātu un tomātus bez miziņas..
Pa virsu uzbēru grauzdiņus, un garšoja lieliski!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas