Maltas galas un feta siera pica turku gaume

3 1

Sastāvdaļas

  • Gr. milti
  • Gr. svaigs raugs
  • gab. ola
  • Kiploka daivinas
  • 1.5 ed.kar.ella
  • Sipols
  • Gr.liellopa malta gala
  • Ed.kar.tomatu biezenis
  • Tejk.sausa origano
  • Paka Feta siera
  • Gr.tomatu
  • Ed.k.Aiwar-asa pasta(var nemt ari Adzika)
  • Gr.olives
  • Peperoni
  • Skipsnina sals,cukurs
  • Garnesanai-svaigs oregano

Pagatavošana

80 min.
  1. Miltus,cukuru un sali sajauc,raugu ar 125.ml.silta udens sajauc,pievieno miltiem,pieliek olu un samica gludu miklu.noliek silta vieta uzrugt(apm.40.min.)
  2. Sasmalcina kiplokus,1.tejk.ellas viegli apcep,iznem no pannas.tapat sakapa sipolus un viegli apcep.Malto galu,tomatu biezeni un oregano pievienot sipoliem,visu kopa apcep,pievieno garsvielas.Sieru sagriez kubinos,tomatus skelites.Miklai pievieno kiplokus un velreiz izmica.
  3. Uz miltiem parkaisitas virsmas miklu izrulle ovala forma,liek uz cepama papira cepespanna un parsmere ar aso pastu,virsu izkarto malto galu ar piedevam,sasmalcinatus peperoni,olives,sieru,tomatus.Cep 200.grados 20-25.minutes

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni