Ābolu kūka aņkas gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 -6 nelieli svaigi āboli
  • 300 g cukura
  • 2 olas
  • 200 g miltu
  • 150 g sviesta

Pagatavošana

40 min.
  1. sākumā attīra ābolus no mizas un serdes un sagriež plānās daiviņās.
  2. sajauc sviestu kopā ar cukuru viendabīgā masā, pevieno olas, tad miltus un mīkla gatava.
  3. kēksa formu ieziež ar sviestu un pusi mīklas iesmērē formas apakšā, liek ābolus un pārklāj ar atlikušo mīklu. liek cepeškrāsnī apmēram 220 grādos uz 25 minūtēm.
  4. lau apetīti

Komentāri

Aija 2014. gada 24. decembris 16:35
Gatavoju visu kā receptē norādīts. Sanāca garšīga kūka!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize