Olas sēnēs

3 1

Sastāvdaļas

  • 8 plānas garas žāvēta bekona šķēlītes
  • 8 pusmīksti vārītas olas
  • 100 g siera
  • 200 g «Spilvas» Provansas majonēzes
  • 300 g šampinjonu
  • 1 sīpols
  • 150 g saldā krējuma
  • Svaigs vai kaltēts timiāns
  • Sāls
  • Pipari
  • Sviests cepšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Vārītās olas ietin bekona šķēlītēs, apgrozot apcep.
  2. Sīpolu sagriež mazos kubiciņos, sviestā apcep, pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, arī tos apcep. Pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej ar saldo krējumu, uzvāra, sadala 4 ugunsdrošās veidnītēs.
  3. Sēnēm virsū liek pa divām ietītām, apceptām olām. Tās pārlej ar majonēzi, pārber ar sarīvētu sieru, pārkaisa ar timiānu. 7–8 minūtes cep 250 grādu temperatūrā. Pasniedz ar grauzdētu maizi.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Anda Vērpēja 2016. gada 7. augusts 13:48
Ļoti garšīgi sanāca, paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas