Cepta forele ar sīpolu

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg foreles filejas
  • 1 liels sīpols
  • 1 citrons
  • 2 tējk. zivju garšvielu

Pagatavošana

40 min.
  1. Foreli sagriež gabaliņos, ierīvē ar fgaršvielu un kārto cepamajā traukā.
  2. Virsū liek citrona šķēlītes un sīpolu šķēlītes.
  3. Cep cepšķrāsnī, 200°C - 20 min.
  4. Var pasniegt karstu ar rīsiem un dārzeņiem. Var pasniegt kā auksto uzkodu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni