Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Laimīgi pildītā vistas fileja

2008. gada 10. februāris
Foto: Marina L.
Pagatavošana
40 min
1. Nomizo sīpolu, un sagriež mazos gabaliņos, sagriež arī šampinjonus un liek uz pannas apcepties, pievieno arī sāli un piparus. Cep apmēram 10 min.
Foto: Marina L.
2. Pa to laiku nomazgā aukstā ūdenī vistas fileju un no sāniņa, kur vairāk gaļiņas iegriež filejas iekšā, izveidojot no vistas filejas, tādu kā „maisiņu”.
3. Pārliek šampinjonus ar sīpoliem kādā citā trauciņā un atdzesē.
4. Ņem vistas fileju un izveidotajā caurumā ar mazu karotīti sāk ievietot šampinjonu un sīpolu masu. Kad vistas fileja ir pilna, ņem adatu ar diegu un caurumiņu aizšuj ciet. Tā dara arī ar otru fileju.
Foto: Marina L.
5. Trauciņā sajauc krējumu ar sojas mērci, un pievieno tajā sagrieztus tomātus un garšvielas.
6. Panna ielej eļļu un apcep pildītas vistas filejas. Tad pannā ielej tikko pagatavotu mērcīti un sautē vistas filejas, apmēram 10 min.
Foto: Marina L.
7. Kad viss ir gatavs uzlieka vistas filejas uz šķīvja, aplej ar mērcīti un pa virsu sarīvē uz smalkas rīves sieru un izrotā ar smalki sagrieztiem zaļumiem (neaizmirstiet par diedziņiem filejā).
8. Labu apetīti!
Uz augšu