Kēks sniedziņš

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kārba iebiezināta piena
  • 1 ola
  • 6 ēdamkarotes kartupeļu milti
  • 5 tējkarotes sodas
  • 1 citrons

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu sakuļ,pakāpeniski pievienojot iebiezināto
  2. pienu,sarīvētu citrona miziņu un puscitrona
  3. sulu.Kartupeļu miltus sajauc ar sodu un pieber
  4. sakultajai masai.Formas pamatni izklāj ar
  5. ietaukotu pergamentu.Visu formu labi ietauko
  6. un dāsni izkaisa ar miltiem.Masu lej formā un
  7. cep cepeškrāsnī uz lēnas uguns.Gatavību
  8. nosaka ar koka skaliņu-to iedurkēksā,ja skaliņš
  9. sauss,kēks gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti