Burkānu kūka ar šokolādes glazūru

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 200 g cukura
  • 100 g eļļas
  • 300 g smalki sarīvētu burkānu
  • 250 g miltu
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 1 tāfelīte šokolādes

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo olas, pievieno cukuru, visu laiku maisot. Pa pilienam pievieno eļļu. Kārtīgi samaisa.
  2. Pievieno visu pārējo - sarīvētus burkānus, miltus un garšvielas. Samaisa.
  3. Cep 175°C, 40 minūtes 1,2l kūku formā. Var arī izmantot speciālās kēksu formiņas, ja vēlas veidod mazas kūciņas.
  4. Atdzesētu kūku var rotāt ar izkausētu piena šokolādi. Ja vēlas, var pārkaisīt pāri kokosa skaidiņas, cukura pērlītes vai riekstus.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Anna 2011. gada 3. decembris 15:28
ļoti, ļoti garšīgi. ievietoju lielajā keksu formā, tajā apaļajā un pēc tam pa virsu tā šokolāde, mmm, tikai sastāvdaļas visu 2x vairāk vajadzētu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize