Cepta vista sinepēs

5 1

Sastāvdaļas

  • Vistas stilbiņi (būti labi ja tie ir iesaldētie), ķiploki, sals, saulespuķu eļļa, sinepes

Pagatavošana

1 min.
  1. Pannai ir jābūt sagatavotai pagatavošanai. Izlikt uz pannas iesladētus vistas stilbiņus un pasalīt tos no augšas, tādā veidā apcepot vistu no abām pusēm, lai veidotos kraušķīgs slānis (ar vidējo uguni). Tad ir jāsagriež ķiploki šķeliņas. Ar sinēpēm jāpasmērē vistu stilbiņus no augšas un jāuzliek virsu ķiploku šķēlites un jācep ~7 min, tad jāapgriež, izdarot visu iepriekšējo apceptai pusei. Tad, kad vista būs gatava, to var garšot!

Komentāri

Agnese 2012. gada 19. augusts 14:02
Uz pannas ar maigajām sinepēm sanāca vienkārši fantastiski! Filejai pilnīgi savdabīga garša. Paldies par labo recepti!
karlis 2011. gada 4. janvāris 21:25
nav rakstits- uz pannas vai cepeshkrasnii. vairaak garsho peec vnk ceptas vistas, biju pielicis uz 6aam kaajaam 8kiplokgalvas un gana dauz sinepes, jo ieprieksh esmu gana gatavojis ar sinepeem, bet rezultats, teiksim, pavirsh

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni