Vistas fileja ar pupiņām un papriku

4 1
Vistas fileja ar pupiņām un papriku
Foto: Depositphotos.com
Šajā ēdiena dārzeņiem nav jābūt pagatavotiem mīkstiem, svarīgi, lai tie saglabātu savu garšu un stingro struktūru.

Sastāvdaļas

  • 1 liela vistas filejas
  • 250 g pākšu pupiņu
  • 1 neliels burkāns
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 1 tējk. medus
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež vistas fileju gabaliņos, liek sakarsētās taukvielās cepties, zem vāka uz mazas uguns.
  2. Pa to laiku noblanšē pupiņas, sagriež tad vidējos gabaliņos.
  3. Papriku sagriež strēmelītēs, burkānu arī mazās strēmelītēs.
  4. Kad gaļa mazliet pacepusies, pielej nedaudz sojas mērci, lai gaļa iegūtu vieglu toni, vēl sautē ~ 3 minūtes zem vāka.
  5. Kad vista pasautējusies, pievieno visus dārzeņus, pavisam nedaudz medus un visu kopā sutina ~ 5-7 minūtes, intensīvi maisot.
    Pasniedz ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Kad vista pasautējusies, pievieno visus dārzeņus, pavisam ne...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni