Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar pupiņām un papriku

2007. gada 30. novembris
Foto: Depositphotos.com
Šajā ēdiena dārzeņiem nav jābūt pagatavotiem mīkstiem, svarīgi, lai tie saglabātu savu garšu un stingro struktūru.
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež vistas fileju gabaliņos, liek sakarsētās taukvielās cepties, zem vāka uz mazas uguns.
2. Pa to laiku noblanšē pupiņas, sagriež tad vidējos gabaliņos.
3. Papriku sagriež strēmelītēs, burkānu arī mazās strēmelītēs.
4. Kad gaļa mazliet pacepusies, pielej nedaudz sojas mērci, lai gaļa iegūtu vieglu toni, vēl sautē ~ 3 minūtes zem vāka.
5. Kad vista pasautējusies, pievieno visus dārzeņus, pavisam nedaudz medus un visu kopā sutina ~ 5-7 minūtes, intensīvi maisot.
Pasniedz ar rīsiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu