Baltijas suši

3 1

Sastāvdaļas

  • Makrele
  • Sāls
  • Cukurs
  • Melnie pipari
  • Ķiploks
  • Olīveļļa 1 ēdamkarote
  • Marinēti gurķi
  • Rupjmaize
  • Degvīns 50 gr

Pagatavošana

1 min.
  1. Šai receptei ir piemērotas vienīgi atdzesētas makreles, kuras diemžēl pie mums var iegādāties samērā reti.
  2. Zivi iztīra, sagriež filejās un izņem visas asakas. Gaļu sagriež tievās strēmelēs un nedaudz pārkaisa ar smalko sāli, mazliet cukura, nedaudz svaigi maltos melnos piparus un izspiestu ķiploku, pievieno ēdamkaroti īpaši labas olīveļļas. Ļauj zivij pastāvēt šajā sālījumā 15-20 minūtes. Klāt pasniedz marinētus gurķīšus, veidņu rupjmaizi un 50gramus nupat kā no saldētavas izņemtā ļoti laba degvīna.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas