"karlsons"

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Kviešu milti: 1 gl
  • Olas: 3 gb
  • Cukurs: 1 gl
  • Sviests: 100 g
  • Vārīti, sarīvēti burkāni: 1 gl
  • Cepamais pulveris
  • Malts kanēlis: pēc garšas
  • Sāls: 1 šķipsniņa
  • Krēmam
  • Jogurts: 4 ēd.k
  • Biezpiens: 1 gl
  • Vaniļas cukurs: 1 pac
  • Želatīns: 10 g
  • Cukurs: 3 ēd.k

Pagatavošana

50 min.
  1. Lai pagatavotu mīklu, olas sakuliet ar cukuru un pievienojiet izkausētu sviestu. Izsijātus miltus sajauciet ar cepamo pulveri, sāli un kanēli un pievienojiet olu masai. Pievienojiet burkānus un samaisiet. Tortes formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, lejiet mīklu un cepiet 30 min 200 oC. Atdzesējiet.
  2. Lai pagatavotu krēmu, želatīnu iemērciet aukstā ūdenī, lai uzbriest. Tad izkausējiet karsta ūdens peldē. Jogurtu sajauciet ar biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru un želatīnu un samaisiet.
  3. Pārgrieziet biskvītu horizontāli 3 daļās, katru daļu ieziediet ar krēmu un lieciet vienu uz otra. Dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize