Zemeņu rolbiskvīts

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 ½ dl cukura
  • ½ dl kviešu miltu
  • 1 dl kartupeļu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Pildījumam
  • 3 l pašķidra zemeņu ievārījuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olas ar cukuru.
  2. Kviešu miltos iemaisa kartupeļu miltus un cepamo pulveri, lesijā olu putās.
  3. Lej mīklu plātī uz cepamā papīra (30 x 40 cm). 7-10 minūtes cep 200°C. (Biskvīts ir gatavs, kad tā maliņas atlec no cepamā papīra.)
  4. Biskvītu liek uz cukurota cepamā papīra.
  5. Padzisušam biskvītam uzsmērē zemeņu ievārījumu. (Ja ievārījums ir biezs, to var atšķaidīt ar citronūdeni.)
  6. Sākot no garākās malas, biskvītu satin. Ietin cepamajā papīrā. Atdzesē ledusskapī.

Komentāri

Erii 2014. gada 21. aprīlis 09:54
KAS ir...dl !!!
ĒRIKA 2014. gada 21. aprīlis 09:46
ĻOTI NESKAIDRS UN NESAPROTAMS....kādas mērvielas tur īsti ir?
Viens murgojums....!
Ja grib ko pasniegt,vajag tak saprotamak....miltos iesijo olu putas....:))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti