Cepumi-"žagariņi" 2

3 1

Sastāvdaļas

  • Olas
  • Karotes šņabis
  • Milti pēc vakjadzības

Pagatavošana

1 min.
  1. olas un 2 olu dzeltenumus ņem (nezinu kāpēc nevar ņemt visas 6 olas), klāt pielej šņabi un miltus ber tik lai mīkla būtu cieta un var izrullēt uz galda, ar cepumu nazi sagriež tādas strēmeles izgriež viduci nelīdz galam un izgriež vienu malu cauri. uz plīts katliņā var arī pannā uzkarsē eļļu un met iekšā un grozī lai paliek tādi brūni ar putu karoti ķeksē arā notecini uz salvetes lieko eļļu uzkaisi virsū pūdercukuru

Komentāri

Zajebis 2013. gada 24. augusts 22:04
Kāds sakars tur likt klāt šņabi?!
Un tur nav pieminēti visi produkti , ka svajadzīgi žagariņiem :
krējums, cukurs, cepmais pulveris!!!
Īstenībā stulba recepte!!!;P

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti