Seiseļu kārtotais iebiezinājums ar ''parilto'' mērci

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 ] 1 tējk.sāls
  • 2 ] 4 tējk.cukurs
  • 3 ] 2/2 dl piena
  • 4 ] 2 olas
  • 5 ] 250 g kviešu milti
  • 6 ] 1 tējk. cepamā pulvera
  • 7 ] 200 pūdercukura
  • 8 ]dekoratīvās ,krāsainās skaidiņas
  • 9 ] 150g margarīna

Pagatavošana

25 min.
  1. Pienu,cepamo pulveri un kviešu miltus sajauc viendabīgā massā.Margarīnu izkausē un atsevišķā bļodiņā sajauc ar olām,pievieno sāli un cukuru.Abas vielas sajauc kopā tā ,lai izveidotos viendabīga massa.Cep 250 grādu lielā temperatūrā.
  2. Beigās sacepumu pārkaisa ar pūdercukuru,dekoratīvajām skaidiņām.
  3. Noformējumam vēl var izmantot dekoratīvās pērlītes.
  4. Ēd ar dakšiņu un nazīti.
  5. Angļi to ēd kopā ar tēju un iebiezināto pienu.
  6. Labu apetīti.:))

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti