Apelsīnu mērce gaļas ēdieniem

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 l apelsīnu sulas (var no pakas)
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas (svaigas dilles, pētērsīļi utt)

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz karstas pannas uzlej apelsīnu sulu, pievieno garšvielas un uz lēnas uguns vāra kamēr sāk nedaudz biezēt. Izmantojama pie ceptas gaļas ēdieniem.

Komentāri

Nuucha 2010. gada 20. augusts 20:48
Ideāli sanāk! vienīgi jāsāk taisīt paralēli pašam ēdienam jo salīdzinoši ilgs pagatavošanas process!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni