Mans vistas risoto

5 1

Sastāvdaļas

  • 6 gb vistas šķinķiši bez kaula
  • 3 gb vistas fileja
  • Citrons (vidējs)
  • Majonēze
  • Liels sīpols
  • Garšvielas
  • paciņas rīsi
  • 2 gl ūdens

Pagatavošana

35 min.
  1. Lielos gabalos sagriež vistas fileju un šķinķīšus, ripiņās sīpolus. To visu sajauc ar spiestu citronu sulu, garšvielām, majonēzi un ūdeni. Atļauj ievilkties, apmēram 30 min. Kad gatavs var likt uz pannas un sutināt 25-30min. Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai ari ar pagatavotiem saldētajiem dārzenjiem (2. pac.), kur sastāvā ir rīsi...

Komentāri

MyRita 2012. gada 4. novembris 12:40
Sīpolu vieta lieku ķiploku. Kad fileja ievilkusies vispirms to nedaudz apcepu olīveļļā, tad pievieno saldo krējumu, kariju. :)
Paula 2011. gada 14. marts 19:09
Nezinu, nezinu, pameginasu bet varetu but garsigi...
Dzeguze 2010. gada 17. februāris 15:13
Šai receptei gan nav nekādas saistības ar risoto...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni