Tīnas ābolukūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna, 175g cukura, 1 ola, 130g kviešu miltu, 6-8 āboli

Pagatavošana

20 min.
  1. Saputo sviestu ar cukuru. Pievieno olu un miltus. Labi samaisa.
  2. Ābolus nomizo un sagriž šķēlītēs
  3. Viegli ietauko cepamo formu.
  4. Cepamās formas apakšējā daļā liek sagrieztos ābolu šķēlītes
  5. sadrupina mīklu uz ābolu šķēlītēm
  6. Ābolu kūku cep cepeškrāsnī apkšējā nodalījuma 200 C 20-25 min
  7. Kūku pasniedz ar putukrējumu, vaniļas mērci vai vaniļas saldējumu.
  8. Ābolu vietā var izmantot arī plūmes (tās pārgriež uz pusēm izņem kauliņu)

Komentāri

Līga Ieva 2010. gada 9. oktobris 12:16
Ļoti garda kūka. Paldies Elīnai par aizmirstās receptes iznešanu gaismā ;-)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize