Renģes sīpolos

5 1

Sastāvdaļas

  • Renģes
  • Milti
  • Eļļa cepšanai
  • Garšvielas zivīm, citronpipari
  • Sīpoli

Pagatavošana

60 min.
  1. Renģes iztīra un nomazgā. Bļodā ieber garšvielu maisījumu zivīm un ieber arī citronpiparus. Tad ieliek arī renģes un samaisa kopā ar garšvielām. Bļodai uzliek vāku un ieliek ledusskapī vismaz uz ½ stundu. Tad renģes apvārta miltos un izcep. Liek traukā ar vāku vienu kārtu renģes vienu kārtu svaiga sīpola ripiņas. Aukšā un apakšā jābūt sīpoliem. Kad viss gatavs tad uzliek vāku un ļauj istabas temperatūrā atdzist. Ir pazudusi specifskā renģu garša. Tāpat cepu arī salakas. Sāli lieku ļoti,ļoti maz pie miltiem.

Komentāri

Ināra 2011. gada 11. aprīlis 15:19
Man ļoto patika,jo nepaspēju izcept vakarā, un darīju tu no rīta .,un reņģēmļoti laba garša.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas