Laba pupiņu zupa

5 1

Sastāvdaļas

  • ½ l buljona (vēlams liellopu gaļas buljons)
  • Dažas ripiņas puravu vai sīpolu
  • 1 tējk. grūbu
  • 50 g balto pupiņu
  • 1 burkāns
  • 1 kartupelis
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Buljonā liek mērcētas pupiņas, grūbas, salmiņos sagrieztu burkānu, puravus vai sīpolus, pētersīļus un vāra, līdz pupiņas gandrīz mīkstas.
  2. Pievieno nomizotus, kubiņos sagrieztus katupeļus, sāli un vāra, līdz kartupeļi mīksti.
  3. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem. Ja ir vēlēšanās, var pievienot skābo krējumu.

Komentāri

elīna 2011. gada 8. marts 19:22
Uldi, kam tev ribiņas? :P Garšīgi aī bez ribiņām - ņam ņam :)
Uldis 2011. gada 19. janvāris 15:29
Kurā pagatavošanas brīdi parādīsies ribiņas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas