Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Aknu torte - vienkāršā

2007. gada 7. oktobris
Foto: Iveta Meļķe
Pagatavošana
1 min
1. Aknas samalt un tām pievienot 3 olas un vegetu pēc garšas visu kārtīģi samaisīt.Un tad likt pa visu pannu cepties,kā pankūku,sadaliet tā lai aknu pankūkas tadas būtu 3.gab.Sīpolus sagriezt smalki un burkānus sarīvēt,tad cept abus kopā uz pannas,pievienot mazliet sāls un piparus pēc garšas.Tad uz šķivja liekam kārtas mūsu torti,vispirms aknu pankuku, tad tai smerējam virsū majonēzi,un tad liekam burkanus ar sīpoliem,un tā pa kartai kad viss tas ir izdarīts visu apsmērēt ar majonēzi gan augšpusi, gan arī sanus apakšu nevajag,tad dekorējam ar tomātiem un gurķiem tortes augšpusi var izmantot vēl citus zaļumus.
2. Liekam leduskapi uz 1.stundu lai viss saturas kopā.
3. Lēti,ērti un garšīgi...Labu apetīti!!!:)
Uz augšu