Ar biezpienu pildīta līdaka

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg līdaka
  • 50 g sīpolu
  • 50 g seleriju sakņu
  • 30 g sviesta
  • 15 g baltmaizes mīkstuma
  • 1 ola
  • 10 g ķiploku
  • 40 g saldā krējuma (25%)
  • 1 g malto melno piparu
  • 10 g sāls
  • 100 g biezpiena (9%)
  • 5 g diļļu
  • 5 g pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Līdakai noņem ādu, pie tās atstājot galvu, no asakām atdala fileju.
  2. Sīpolus un seleriju sakni apcep sviestā , baltmaizi izmērcē saldajā krējumā.
  3. Zivs fileju kopā ar apceptajiem dārzeņiem, baltmaizi, ķiplokiem un biezpienu samaļ, masai pievieno olas, sāli, piparus.
  4. Visu rūpīgi izmaisa un izdauza ( sakuļ).
  5. Tad pievienosasmalcinātus pētersīļus, sakapātas dilles, vēlreiz visu labi izmaisa.
  6. Masu sapilda zivs ādā ( ar galvu) un satin caurspīdīgā pārtikas plēvē.
  7. n liek cepešpannā sautēties. pievienojot dilles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni