Rudens

2005. gada 18. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Ielej katliņā apmēram trešdaļu ūdens, un vāra kartupeļus un burkānus, sagrieztus apmēram 2x2 cm. Kad tie kļuvuši mīksti, pievieno gabalos sagrieztus brokoļus, kāpostus, un tad zirņus.
2. Labums tāds, ka nekas nav smalki jāgriež. Pēc tam apmēram 1cm biezās šķēlēs sagrieztu kabaci. Kad tas kļuvis caurspīdīgs, tad uzgriež pa virsu tomātus. Jāatceras, ka nevajag maisīt.
3. Atkarībā no katla lieluma liek klāt 1 vai 2 paciņas #ins_quot#Dzintara#ins_quot#.
4. Proporcijām nav īpašas nozīmes. Liek tik, cik ir un cik gribas...
Uz augšu