Auzu-šokolādes cepumi

3 1

Sastāvdaļas

  • 120 gr mīksta sviesta
  • 120 gr cukura
  • 1 ola
  • 1 tejk.vaniļjas cukura
  • 150 gr kviešu miltu
  • 70 gr auzu pārslu
  • 120 gr sasmalcinātas baltas šokolādes
  • 120 gr sasmalcinatas tumšās šokolādes

Pagatavošana

30 min.
  1. Saputo sviestu ar cukuru, tā lai masa viegla un gaisīga. Pievieno olu un vaniļas cukuru. 2.Pievieno miltus un visu sasmaisa ar karoti. Sasmalcina šokolādi un pievieno masai kopā ar auzu pārslām. Un visu kārtīgi samaisa, lai viss labi sajaucies.
  2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180C. Uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, izmantojot divas karotes, liek mīklas pikucīšus uz cepamā papīra(lai veidojas tadi ka mazi kalniņi).
  3. Cep 12-15 minūtes. Atdzesē pirms ņem nost no cepešpannas.

Komentāri

......... 2009. gada 12. jūnijs 20:06
Ļoti garšīgi un ātri... :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti