Tītara šķēles krējumā

5 1

Sastāvdaļas

  • Liela tītara krūtsgabals
  • 2 olas
  • Pipari
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • 1 vidējs sīpols
  • Pētersīļu zaļumi
  • Buljons
  • Glāze skāba krējuma
  • Taukvielas cpešanai

Pagatavošana

50 min.
  1. krūtgabalu atbrīvo no kauliem, gaļu sagriež šķēlēs. apvaļā rīvmaizē kas sajaukta ar sāli un pipariem, apmērcē sakultā olā, vēlreiz apviļā rīvmaizē un sakarsētā sviestā vai taukos šķēles cep brūnas. pievieno pētersīļus un sīpolus. pārlej buljonu un krējumu, trauku nosedz ar vāku un uz samazinātas liesmas, karsē kamēr gaļa mīksta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni