Siltie salāti

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g makaronu " gliemežvāku"
  • 150 g zaļo pākšu pupiņu pusīšu
  • Zaļie lociņi
  • 1 saldais pipars (attīrīts no sēklām un sagriezts)
  • 4 sagriezti tomāti
  • 1 gabaliņos sagriezts avokado
  • Bazilika lapiņas
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Aizdaram: 3ēd.kar. saulespuķu eļļas
  • 1 ēd.kar. vīnogu etiķa
  • 1 ēd.kar. šķidrs medus
  • 1 tējk. sinepju

Pagatavošana

1 min.
  1. Aizdaram: burciņā ar vāku liek eļļu, etiķi, medu, sinepes un enerģiski vairākas reizes sakrata.
  2. Novāra makaronus. Kad tie gandrīz gatavi, pievieno pākšu pupiņas un vāra 2 minūtes, līdz makaroni un pupiņas gatavas. Rūpīgi nokāš.
  3. Gliemežvākus un pupiņas pārliek bļodā, pievieno lociņus, saldos piparus, tomātus, avokado un maltos piparus. Aizdara un sajauc. Grezno ar baziliku.
  4. Salātus pasniedz uzreiz, kamēr pupiņas un lociņi kraukšķīgi, bet makaroni silti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti