Vista austrumnieku gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g Vistas fileja
  • 2 sarkanās paprikas
  • 2 sarkanie sīpoli (svigi un sulīgi)
  • 200 g mandeļu riekstu
  • 1 pudele austrumu čilī mērces (nopērkama lielveikalos, ražotaju, kā zināms nedrīkstu atklāt, bet nu tas visiem zināms latviskais un sākas ar burtu "S" ;))
  • 2 paciņas Basmati rīsu
  • Nedaudz karija
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež fileju mazos gabaliņos, ieliek bļoda un aplej ar pus pudeles austrumu čillī mēci, to visu samaisa ar rokām, pārber ar kariju un velreiz samaisa apmīca, ieliek ledusskapī uz 10 minūtēm. Pa to laiku sagriež sīpolus ceturdaļripiņas un liek uz pannas apcepties olīveļļā, sagriež papriku un sadrupina riekstus (ieliek maisiņā un paklope ar āmuru :D). Izņem no ledusskapja ielikto fileju, liek uz pannas acepties, pēc pāris minūtēm pievieno riekstus, papriku un aplej ar atlikušo daļu austrumu mērces. Visu cepj, kamer vista gatava. pievieno citas garšvielas pēc garšas. Paralēli uzvāra rīsus un pasniedz tos pārkātus ar šo vistu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni