Biepiena cepumi

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīns
  • 200 g biezpiens
  • 4 ēdam.k. krējums
  • 2 olas
  • Naža gals sāls
  • 0.5 tējk. soda
  • 3.5 glāzes milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē margarīnu, pievieno biezpienu, samaisa, tas pievieno krējumu, olas, sāli, sodu. Visu samaisa un beigās pievieno miltus. Mīklu pa daļām rullē, apmēram 4 mm biezu, ar glāzi izspiež ripas apmēram 7 cm diametrā, tad apmērcē vienu ripas pusi ar cukuru(cukuram var pievienot kanēli) saloka ripu uz pusi, tad vēl uz pusi - izveidojas trīsstūrītis. Stūrīti nedaudz ar pirkstiem sakniebj, lai neveras vaļā. Cepumus kliek uz pannas un pārsmērē ar sakultu olu (1 olas dzeltenums+1 ēdk.ūdens).Cep 190 grādos, kamēr zeltaini brūni. Super garšīgi.

Komentāri

Maija 2010. gada 19. jūnijs 15:44
Ļoti garšīgi sanāca, jo pievienoju 1/2 glāzi cukura. Ja taisa trijstūrīšus, tad vislabāk, ja ir plāna mīkla, jo malas apdeg, bet vidus nav labi izcepies. Ja šos cepumus var pagatavot 12-gadīga meitene, tad noteikti to varēs izdarīt arī pieaugušais.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti