Ābolu vaniļas saldējums

3 1

Sastāvdaļas

  • ½l salds krējums
  • ½l ābolu biezeņa
  • 3 vai4 svaigas olas putošanai
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 9 karotes cukura
  • 1 paciņa želantīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzbriedina aukstā ūdenī želantīnu.Olu dzeltenumus un ābolu biezeni saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.Tad saputo atsevišķi saldo krējumu un atsevišķi olu baltumus stingrās putās.Iecilā ābolu biezeņa masā.Beigās iejauc izkausētu ēlantīnu mazā strūkliņā un liek saldētavā.Var likt arī parastajā ledusskapja saldētavā.Šo masu izmantoju arī putukrējuma kūkās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti