Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Augļu mērce ar kurkumu

2007. gada 13. aprīlis
Foto: Juris Štokmanis
Pagatavošana
1 min
1. Ābolus, banānus un kivi nomizo, sagriež daiviņās.
2. Meloni nomizo, atdala sēklotni, sagriež gabaliņos.
3. No apelsīniem un citroniem izspiež sulu.
4. Katlā ievieto visus minētos produktus un ananasus ar visu sīrupu.
5. Vāra 1 stundu, tad atdzesē, ievieto blenderī un visu samaļ, pēc tam vēl izberž caur sietu.
6. Masu ielej atpakaļ katlā, pievieno cukuru, kurkumas pulveri un vāra, maisot ik pa laikam, kamēr sabiezē līdz kečupa konsistencei.
7. Lieto pie grillētas gaļas, bet labi garšoarī ja pārlej saldējumam.
Uz augšu