Augļu mērce ar kurkumu

5 1

Sastāvdaļas

  • Āboli 1 kg
  • Kivi 1 kg
  • Banāni 1 kg
  • Apelsīni 1 kg
  • Citroni 1 kg
  • 1.5 Dzeltenā melone 1 gab (ap 1,5 kg)
  • Ananasi sīrupā 1 kārba ( ap 800 g)
  • Cukurs ½ kg
  • Kurkuma 1 paciņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus, banānus un kivi nomizo, sagriež daiviņās.
  2. Meloni nomizo, atdala sēklotni, sagriež gabaliņos.
  3. No apelsīniem un citroniem izspiež sulu.
  4. Katlā ievieto visus minētos produktus un ananasus ar visu sīrupu.
  5. Vāra 1 stundu, tad atdzesē, ievieto blenderī un visu samaļ, pēc tam vēl izberž caur sietu.
  6. Masu ielej atpakaļ katlā, pievieno cukuru, kurkumas pulveri un vāra, maisot ik pa laikam, kamēr sabiezē līdz kečupa konsistencei.
  7. Lieto pie grillētas gaļas, bet labi garšoarī ja pārlej saldējumam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni