Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkas filejas sautējums ar ananāsiem

2007. gada 8. aprīlis
Foto: Elīna Sēkliņa
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež apm.1cm biezās,nelielās šķēlītēs.Ananāsus notecina,sulu saglabā.
2. Katlā uzkarsē 100g ananāsu konservu sulas,tomātu biezeni,soju,ūdeni un vīna etiķi.
3. Nomizo un sasmalcina sīpolu.Sīpolu un gaļas šķēlītes liek mērcē.Vāra apm.5minūtes.
4. Ananāsu sagriež.Gurķi nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm.Ar karoti izņem sēkliņas.Mīkstumu sagriež šķēlītēs.
5. Ananāsu un gurķi pievieno ēdienam.Uzkarsē.Pievieno garšvielas.
6. Var pasniegt ar rīsiem,makaroniem un svaigu dārzeņu salātiem.
Uz augšu