Svaigie jūrnieku salāti

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 krabju spīles
  • 4 astoņkāji
  • 2 ēd.k. laima sulas
  • 2 ēd.k. Taizemes čilli pūdera
  • 2 ēd.k. čilli, sakapāti
  • 2 ēd.k. ķiploks, sakapāts
  • 2 ēd.k. zivju vai vistas buljona
  • 3 -4 laima daiviņas, sasmalcinātas
  • 1 ēd.k. palmu cukura
  • 2 ēd.k. zivju mērces- nam pla
  • 1 ēd.k. šalošu vai mazo sarkano purpursīpoliņu, sakapāti
  • 2 ēd.k. sīpolu, sakapātu
  • 1 ēd.k. koriandra lapu, sakapātu

Pagatavošana

1 min.
  1. Servējamā traukā kārto salātlapas. Sajauc visas sastāvdaļas, izņemot jūras produktus un nedaudz uzvāra vok-pannā. Pievieno jūras produktus un maisa, kamēr jūras produkti ir gatavi. Izņem laukā no buljona un pievieno citas sastāvdaļas. Sajauc kopā un liek virsū salātlapām.
  2. Rotā ar saplucinātām salātu lapām, koriandra lapām un gurķa šķēlītēm

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti