Sākums > Receptes > Zupas

Šampinjonu krēmzupa ar saldo krējumu

2007. gada 10. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Ja tev paliek pāri sablenderētā sēņu masa, tā droši tev var nedēļu stāvēt ledusskapī.
Pagatavošana
30 min
1. Ņem 1 k. veselus vai sagrieztus šampiņjonus un tos apcep. Tiem pievieno apmēram 100 g sīki sagrieztus un apceptus sīpolus, var arī vairāk.
2. Visu sacepto samaļ blenderī, bet lai blenderis nenodegtu pievieno nedaudz ūdens vai arī vistas gaļas buljonu bez piedevām.
3. Gatavo masu šķaida ar saldo krējumu 35%, līdz tādai zupas konsistencei kādu vēlas (var biezāku, var šķidrāku). Un uzvāra, papildina ar sāli pēc garšas.
Pasniedzot kā dekorāciju izmanto šampinjona šķēlītes. Var pasniegt ar baltmaizes grauzdiņiem - gardi!

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu