Biezpiena volavāni ar biezpiena krēmu

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Milti 60
  • Biezpiens 60
  • Margarīns 60
  • Sāls 2
  • Krēmam
  • Biezpiens 100
  • Ķiploki 4 gr
  • Kausētais siers 40
  • Krējums 30
  • Dilles 5
  • Paprika 20
  • Ola ½

Pagatavošana

60 min.
  1. miltus izsijā,saplucini kopā ar margarīnu,pieliek biezpienu,mazā ūdens daudzumā izšķīdinātu sāli un samīca mīklu.Atdzesē ledusskapī uz 30 min.Tad izveltnē 3-4 mm biezu.Izspiež aplīšus aptuveni 5 cm diametrā.Pusei no aplīšiem izspiež vidiņus 3 cm diametrā.Riņķīšu malas apziež ar olu,virsū liek azspiesto gredzentiņu,kārto uz cepešpannas.
  2. Cep cepeškrāsnī 180-200 grādos līdz zeltaini brūni un kraukšķīgi.Atdzesē un pilda ar kremu.
  3. krems;
  4. biezpienu izberžs caur sietiņu,kausēto sieru sajauc ar saberstu ķiploku,pakāpeniski pieputo krējumu un biezpienu.Masu ar konditorijas turzu spiež volavānos,dekorē.
  5. kremu būs vieglāk samaisīt ar blenderi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas