1. miltus izsijā,saplucini kopā ar margarīnu,pieliek biezpienu,mazā ūdens daudzumā izšķīdinātu sāli un samīca mīklu.Atdzesē ledusskapī uz 30 min.Tad izveltnē 3-4 mm biezu.Izspiež aplīšus aptuveni 5 cm diametrā.Pusei no aplīšiem izspiež vidiņus 3 cm diametrā.Riņķīšu malas apziež ar olu,virsū liek azspiesto gredzentiņu,kārto uz cepešpannas.
2. Cep cepeškrāsnī 180-200 grādos līdz zeltaini brūni un kraukšķīgi.Atdzesē un pilda ar kremu.
3. krems;
4. biezpienu izberžs caur sietiņu,kausēto sieru sajauc ar saberstu ķiploku,pakāpeniski pieputo krējumu un biezpienu.Masu ar konditorijas turzu spiež volavānos,dekorē.