Šmorēta vistiņa

4 1

Sastāvdaļas

  • Kādi pieci vistu stilbiņi vai šķinķīši
  • 6 -8 vidēja lieluma kartupeļi
  • Skābais krējums 25%
  • 2 nelieli sīpoli
  • 3 daiviņas ķiploks
  • Citrona pipari
  • Sāls
  • Lauru lapas
  • Milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar sviestu vai eļļu ietaukotā pīļu pannā, liek cepties vistas gabaliņus kopā ar uz pusēm sagrieztiem kartupeļiem, klāt liekot četrās daļās sagrieztus sīpolus un sāli.
  2. kad kartupeļi jau gandrīz mīksti, klāt lej ūdeni, tā lai nosegtu kartupeļus un vistiņu, pieber citrona piparus,sali, piespiež ķiploku, piliek lauru lapas un sutina kamēr kartupeļi pavisam mīksti.
  3. Tad liek klāt krējumu, daudzums pēc pašu izjūtām un krūzītē ar ūdeni sajauktas 2 ēamkarotes miltus, kad mēccīte sabiezējusi, pusdienas gatavas.
  4. Klāt var piedzert kefīru.
  5. Ņam,Ņam!!!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni