Torte "bitīte"

2006. gada 7. novembris
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
1 min
1. Vienā katliņā olas samaisa ar cukuru, pieliek sviesta gabaliņus un maisot karsē, līdz cukurs izkūst.
2. Otrā katliņā maisot karsē medu un dzelteno sodu, līdz masa kļūst putraina, brūna un nedaudz noplok putas.
3. Tad abas masas sajauc kopā un iemaisi miltus.
4. No mīklas saveļ veltni, sadala 6 daļās, katru izveltnē 3-5mm biezā plāksnē.Ceo mērenē siltumā 5-10min.Starp siltām plāksnēm liek skābā krējuma masu, vienai kārtai jābūt ar ievārījumu.Malas nolīdzina.
5. Tortes malas pārziež ar skābu krējumu
6. Tortes virsu nosmērē ar citronu želeju, no krējuma uzspiež šūniņas un uzliek šokolādes dekoriņus.
Uz augšu