Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļi ar siera-krējuma mērci

2006. gada 24. oktobris
Foto: Ilze Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Nomazgā kartupeļus, nenomizotus sagriež palielās šķēlēs un liek traukā (karstumizturīgā, jko cepsim cepeškrāsnī).
2. Cep 250 graados aptuveni pusstundu pa briidim apmaisot un nedaudz uzpilinot eļļu (var pievienot arī sakapātas dilles).
3. kad kartupelīši jau gandrīz gatavi tos pārlej ar mērci, kuru pagatavo šādi:
4. pavisam vienkārši - sarīvē sieru pievieno saldo krējumu un majonēzi samaisa un pārlej kartupeļus! Liek cepeškrāsnī vēl uz pāris minūtēm.
5. Lai labi garšo!
6. P.S. Cepšanas laiks var atšķirties!
Uz augšu