Cits pudiņš ar nierēm

3 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1 glāze miltu
  • 1 /3 glāzes tauku (ieteicams nieru)
  • 2 ēdamkarotes auksta ūdens
  • Pildījumam
  • 2 liellopu nieres
  • 4 tējkarotes nieru tauku
  • 2 sīpoli
  • 800 g jaunlopu filejas
  • 1.5 tējkarotes Vočesteras mērces
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes pētersiļu zaļumu
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu un nieres sagriež mazos kubiņos. Izkausē taukus, pievieno sakapātus sīpolus un apcep zeltainus. Tad pievieno gaļu un nieres un maisot apcep. Pievieno 2 glāzes auksta ūdens, Vočesteras mērci,sāli un piparus un zem vāka sautē 1,5 stundu līdz gatavībai.
  2. Miltus mīklai sajauc ar sāli, sakapātiem taukiem līdz drupatiņu koksistencei, tad apslaka ar 1 ēdamkaroti ūdens un ar dakšiņu izmaisa. Atkārto vēlreiz.
  3. Uzsilda cepeškrāsni. Miltus samaisa ar sviestu, pārkaisa gaļas-nieru sautējumam, maisot pakarsē līdz sautējums sabiezējis. Liek pudiņa cepamformā, pārkaisa ar pētersiļu zaļumiem. Mīklu izrullē, pārklāj formai un rūpīgi aizlipina malas. Cep apmēram 30 minūtes līdz pudiņš zeltaini brūns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni