Kuskuss ar vistas fileju un dārzeņiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g vistas filejas
  • 200 g burkānu
  • 150 kg selerijas sakņu
  • 100 g sīpolu
  • 1 glāze/s sausa kuskusa
  • 2 ēd. k. sasmalcināta svaiga bazilika
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. ķiploku sāls
  • 1 kubiciņš sausā vistas buljona
  • 2 glāze/s karsta ūdens

Pagatavošana

20 min.
  1. Mazos gabaliņos sagriež vistas fileju, sarīvē burkānus un seleriju, sasmalcina sīpolus.
  2. Sakarsētā eļļā vispirms nedaudz apcep gaļu, tad pievieno burkānus, seleriju un sīpolus, turpina cept apmēram 5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
  3. Pa to laiku sagatavo buljonu.
  4. Saceptajai gaļai un dārzeņiem pieber baziliku, ķiploku sāli, pielej buljonu un pašās beigās pieber kuskusu.
  5. Kārtīgi izmaisa un uzkarsē, līdz maisījums sāk vārīties. Tad ņem nost no plīts, uzliek vāku un gaida 8 minūtes, kamēr kuskuss uzbriest.

    Labu apetīti!
    Kārtīgi izmaisa un uzkarsē, līdz maisījums sāk vārīties. Tad...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Elizabete 2016. gada 6. aprīlis 13:16
Lieliska recepte! Tiks gardi un veselīgi! Mūsmajās ienācis kuskuss uz palikšanu!:) No sirds paldies, Solveiga!:)
Selerijas vietā pievienoju svaigi sagrieztus pētersīļus. Tas dod ēdienam feinu svaigumiņu.
Frensisa 2015. gada 8. decembris 16:35
Ljoti garshiigi! Lai arii neesmu selerijas saknes fans, shajaa eedienaa taa lieliski iederas! Arii beerniem garsho. Esmu sho recepti pievienojusi savaam pastaaviigi roteejoshajaam recepteem. Paldies!
Gundega 2013. gada 4. decembris 16:18
O jāā! Kuskuss! Šito brīnumu atklāju Vācijā, strādā, pat tādiem kadriem kā man, reti kad ieēdu šāda veida izstrādājumus, bet ar dārzeņiem, vistas fileju... perfekto!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni