Vistas fileja tomatu mercē

3 1

Sastāvdaļas

  • Gab. vistas filejas
  • 6 lieli gatavi tomāti
  • 1 galvina sīpols
  • 6 videja lieluma marinēti gurķīši
  • Garsvielas, gaļai
  • 250 g krējums
  • Eļļa
  • Zaļie zirnīši

Pagatavošana

25 min.
  1. Vistas fileju sagriež mazajos gabaliņos un liek katliņā.
  2. Gatavos tomātus vāra karstā ūdenī līdz var noņemt mizinu.Kad miza noņemta, tad sagriez nelielos gabalos.Vienu gaļu liek katliņā.Tad griež gurķīšus un arī liek katliņā.Sagriež sīpolu (ieteicams mazos gabaliņos), liek ķatliņā.Tad uzliek atlikušo daļu tomātu.Visam tam pa virsu uzlej nedaudz eļļas aptuv. 2 ēdamkarotes.Visu to liek uz nelielas uguns sautēties.Pa laikam visu to masu maisa.
  3. Pēc 20 min. pievieno zaļos zirnīšus (aptuveni 4 - 6 ēdamkarotes).Pēc 5 min. pievieno krējumu.Visu kārtīgi samaisa un pasautē līdz sāk nedauzd burbuļot.
  4. Pasniec ar kartupeļiem, makaroniem vai rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni