Ķiršu kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • Biskvīta ripai
  • Olas 4
  • Milti 8 ēdk
  • 1.5 cepamais pulveris 1,5 tējk
  • Cukurs 4 ēdk
  • Pildījumam
  • Ķiršu sula 400 ml
  • Cukurs 100 gr
  • Želatīns 20 gr
  • Želejai
  • Kirši svaigi vai saldēti 800 gr
  • Sula ķiršu 500 ml
  • Želatīns 20 gr

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakuļu olas,piesijāju miltus sajauktus ar cepamo pulveri.Samaisu un lieku formā uz cepamā papīra un cepu 200 grādos 15-20 min.
  2. Izņemu no krāsns un kārtīgi atdzesēju.
  3. Pildījumam uzkarsēju sulu un izkausēju tajā cukuru.Pievienoju iepriekš uzbriedinātu želatīnu un kad tas izšķīdis,nolieku atdzesēties.Tad saputoju stingrās putās(vismaz 10 min.)Uzleju uz pamatnes un lieku ledusskapī.
  4. Kad pildījums sastindzis,virsū kārtoju ogas un pārleju ar recēt sākušu želeju.Kura pagatavota no sulas pievienojot uzbriedinātu želatīnu.Kūku vēlreiz liek ledusskapī.
  5. Var gatavot no jebkurām ogām.

Komentāri

mikus 2013. gada 24. aprīlis 21:06
paldies tas kurs rakstija man palidzeja skola
li'*** 2011. gada 27. aprīlis 19:56
fuj
Da6a 2011. gada 20. aprīlis 22:48
cik garsigi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize